ÄNTLIGEN

Äntligen så har min Iphone skickats. Så den är i skrivande stund på väg hem till mig. Den skickades idag så om jag har tur, vilket jag aldrig har, så kanske den kommer redan imorgon. Men det är inget jag tror eller går och hoppas på för det kommer ju inte att hända. Men den kommer att komma till mig i början av nästa vecka :D ÅÅÅÅÅHHH vad ja längtar.
Nu ska jag åka och pussas med Star.
Kram

Facebook nere?

Sitter här hemma och försöker komma ut på facebook. Men det går inte. Google chrome kan inte hitta sidan alls. Men alla andra sidor hittar den. Mobilen hittar den inte heller.. så jag tar för givet att den inte fungerar. Suck. jag som ville inte och skriva några kommentarer om showen jag va på igår. Vilket by the way va helt fantastisk. Jag är så stolt över Jocke att jag spricker. Lite synd att det inte kommer en show till med honom. Jag hade lätt sett den igen. Han både sjöng, gjorde sketsher, stand up, etc etc. Försökte ta några bilder med mobilen. Men eftersom den har en sämst kamera så blev det sämst bilder också. Längtar efter min iphone 4. Som jag hoppas för tres skull kommer under veckan. För enligt hon jag pratade med så skulle de få in en order från appel i fredags och börja skicka ut. Och de som hade beställt telefonen den 3e va det vara 16 st kvar som inte hade fått nån. Jag beställde min den 4e. Så hon trodde att jag skulle få min. Men om jag hade otur så kunde det bli så att jag inte fick den på denna beställning utan på nästa.. och den vet de inte när den kommer.
Drömde förresten om att jag hade fått den inatt. Eller jag drömde att jag drömde att jag hade fått den. Och att det va så verkligt att när jag vaknade upp (i drömmen alltså) så trodde jag att jag hade fått den och började leta. Men att jag bara hittade min gamla. Men att jag senare fattade att det bara va en dröm.
Idag blir det jobb mellan 13:20 till 22:15. LÄÄÄÄÄÄÄÄNGE. Men jag kommer jobba tillsammans med Erika så vi ska nog kunna roa varann. :)
Undra vad jag ska äta till frukost. Har faktiskt nämligen precis vaknat. Skönt med sovmorgon. Kände att jag va tvungen att sova ut lite. Därför stannade jag inte kvar i kga under natten. Aggerade chaufför inatt. Men deras kväll avslutade de tidigt så jag hämtade dom strax efter halv ett. Det har ju blivit så att "statt" har flyttat. Eller nightshift har flyttat till gamla Wiktoria. Så nu är hela statts hotellet harrys. Det är 25 på fredagar och 23 på lördagar.
Därför blir det ju att de flesta går till nightshift om man har yngre vänner. Då blir det ju så att det blir tok mycket folk på nightshift så det blir as lång kö och så blir det märkligt folk på harrys eftersom wickan inte finns kvar. Neeee det va dumt det där med att de delade nightshift och harrys åt tycker jag. Vi som är liksom mitt emellan att inte vara gamla men inte va skit unga heller. Vart i helvete ska vi gå nån stanns? Nightshift och glo på småungar eller harrys och glo på kåta gamlingar som är ute efter lammkött?
Annars då med Star. Han lever och frodas. Vi tränar en massa hoppning då vi faktiskt ska hopptävla den 17 okt i kga. Ska antagligen hopp 80 och 90 cm. Sen innan den tävlingen så har vi smurfhoppning i stallet. Då ska jag hoppa 70 och 90 cm. Det blir bra träning för helgen efter. :)
Nej nu ska jag ge mig. Måste äta och fixa lite innan jag ska iväg.
Ha en bra dag.
Kram

Ladys night tonight

Ja ikväll ska jag med mamma och ett litet gäng på Ladys night i karlskoga. Ska bli kul att få se vad detta är för något. Har ju hört att det är så många som har varit på det och tycker det är helt fantastiskt. Så vi får se vad jag har betyg på det då efter ikväll.
För övrigt idag är det en stressande dag. Massor att göra innan jag måste hem och göra mig iordning för kvällen. Vi ska nämligen vara där klockan 18 och ska alltså vara hos en av mammas arbetskambrater innan. Alltså klockan 4 ska jag vara duschad, klädd, sminkad och fit for fight. De ni.. Hur jag ska klara det, de är en gåta för mig. Men jag får skynda på.
Hade funderingar att föröska gå på storforsmarken idag. Men det hinner jag helst enkelt inte med. Så det får jag skippa helt enkelt. It´s just the may it is.
Nee nu måste jag sätta igång. Ska ju hinna förbi min stackars lilla snutte Star också..
Kram på er.

Ingen Iphone idag heller..

Ne just de.. ingen Iphone 4 i brevlådan idag heller.. suck. Kommer låta denna vecka gå.. får jag inte mobilen på fredag är det jag som ringer 3:s kundtjänst och frågar vart de har gömt min telefon.. Men jag ska tålmodigt vänta HELA veckan på den. För imorgon har det faktiskt gått 5 veckor sen jag beställde den. Och sååååååå lång tid borde det inte ta.. Jag menar hur svårt är det att beställa hem den och skicka den till mig? Ne just de, inte ett dugg svårt alls. Jag hatar att vänta.. det är det värsta jag vet. Ovisshet och också en sak som jag inte gillar. Saker man inte vet. Saker som man vill ha svar på.. Saker man vill veta. Men jag ska vara tålig denna gång. Försöka i alla fall..
Imorgon ska Starisgullet få nya skor. Det är verkligen behövligt nu. Han har ju en lös framsko och väldigt långa fötter.. det går så himla fort på slutet när de blir långa. Men imorgon blir han till snyggad :D
Va och "pallade" äpplen till star och de andra hästarna idag efter jobbet. Eller pallade och pallade låter som om jag snodde äpplena.. Men så är inte fallet. Jag FICK faktiskt ta dom.. Mer än gärna också.. de va så glada när jag kom och hämtade äpplena som de annars får plocka och plocka och slänga och slänga.. Och Star va nog lika glad och nöjd som de va. :) Han är för söt lilla snutten. Tackar fint för sina äpplen han får :D
Ne nu ska jag sätta mig och kolla på Ullared :D
Ha de..

Tävling

Som jag sagt tidigare så blir det ingen mer distans tävling för mig och star i år. Men jag har funderat lite på andra tävlingar som vi kan göra. Så som hoppning och/eller dressyr. Satt nu och kollade lite vad som fanns för tävlingar snart och i närheten. Så jag hittade en hopptävling i karlskoga den 17 okt. Det va med höjderna 80, 90 och 100 cm. Funderar då på att starta 80 och 90cm. Det är CR klasser vilket passar oss bra som första hopptävling ihop. Måste bara kolla så jag inte jobbar då bara. Så det är alltså inte helt slut tävlat för mig och Star i år :)
Star får ju stå inne nu. Jag skulle ju har ridit nu i helgen för att kolla om det blev någon skillnad på honom pulsmässigt. Men nu har det blivit så dumt att han har fått en lös sko. Så det blev ett mess till hovis om en tid för nya pjuks (vilket va en nödvändighet vilket fall). Så det blir ingen ridning i helgen. Funderade på att försöka plocka av skon. Men den sitter inte jätte löst och jag är rädd för att ta sönder hans fot om jag försöker skälv. Så den får sitta.
Ska snart ut och gulla lite med honom. Måste bara få nån som hämtar mig. Min bil står hos mamma eftersom jag va ute på fest igår och min syster kille körde så blev min bil kvar där.
Men klockan är ju inte så mycket så det är ingen brådska.
Kram
Sara Och Star

Nu så

Nu har star börjat få gå in. Han verkar trivas med att få sova inne om nätterna. Det börjar ju bli riktigt kallt på nätterna nu. Imorse vid sju va det endast 4plus ute och då va ju solen uppe. Så det va antagligen kallare inatt.
Ska ta en tur på han i helgen och kolla hur pulsen ligger till då. Om det är nån skillnad sen han börjat få stå inne eller ej. Det återstår att se. JAG håller i alla fall tummarna att den beter sig som vanligt (som den gjorde innan alltså).
Denna veckan har jag inte ridit nåt eftersom jag varit sjuk.. och är väl sjuk fortfarande. Halsen är verkligen helt kass. Kan knappt prata.. Men hoppas den blir bättre så jag kan jobba ordentligt till veckan. De senaste två dagarna har jag bara fått sitta med de andra och lyssnat för att jag inte kunnat ta några egna samtal pga halsen. Tog några egna idag. Men efter att ha läst ett inspelningsmanus så va rösten slut.
Så nu sitter jag hemma i soffan och tänker vara tyst hela kvällen.. så ring helst inte.. messa istället. :)
Kram

RSS 2.0