Segt

Det har varit väldigt segt ett tag på ridfronten.. har inte riktigt haft motivation till att träna eller rida.. Så Star har faktiskt fått stått helt.. Fast han verkar inte arg för det. Men imorgon (torsdag) ska jag försöka ta mig ett dressyr pass med Star.. Har ju en del att träna på sen helgens tips.. Har i alla fall fått klart för mig att jag behöver skaffa mig ett par längre sporrar för att komma åt honom bättre och för att få med bakbenen ordentligt.. Fick låna Johannas sporrar i andra klassen i söndags.. och då fick jag genast massor med beröm för att traven blev bättre. Han trampade mer under sig och fick mer aktivitet i bakbenen..
Ska in till karlstad med Malin och Kristoffer på lördag.. kanske åker förbi hööks och kollar vad de kostar.

Annars så är det massor med jobb som hägrar.. känns bara som om man jobbar, mockar och sover.. Längtar efter helg nu.. Fast den kommer inte vara lugn ändå.. har en del att stå i.. men det är ändå helg..

Annonsen för salongen kom ut idag.. Vi söker en ny frisör som kan hyra stol hos oss.. Alexandra ska sluta.. Får hoppas den ger resultat...

Nej nu ska jag försöka sova..

Godnatt..


Ny design

Igår så fixade Linda Blom till min design här på bloggen.. och detta blev resultatet.. fint va?! :D 

Imorgon ska Star och jag tävla dressyr i molkom.. Lätt C:1 och Lätt B:1.. Ska bli kul.. Emelie följer med mig och hjälper mig.. Och johanna ska också med och tävla :D KUL.. 
Längtar tills imorgon.. så man får annat att tänka på för en stund.. 

Nej nu ska jag till stallet och knoppa man på star.. 

Kram på er 

Spanien

Natten till lördag kom jag och Tobbe hem efter två veckors semestrande i spanien (Moraira).
Vi har haft mellan 25-30 grader. Hur skönt som hellst. Blev en massa solande och badande i havet. :D Och framför allt all vila och ledighet. Tänkte jag skriver mer sen när jag har laddat ner bilderna.. :D

När vi kom hem i alla fall så började lördagen med KM i karlskoga. Vi fick gå upp klockan åtta eftersom vi skulle vara hos Alexandra kvart i nio.. men när vi skulle sätta oss i bilen och dra så startade inte bilen såklart.. det va inte ens en suck i den.. inte ens klick sa det. haha.. det va bara att börja knata ner till Tobbes jobb och hämta hans bil.. så vi va lite sena till Alexandra.. Men vi kom i väg och i tid till fam. Pont.
Km i år gick ut på att man skulle rida en slinga som va mellan 12-20 km. Man skulle uppskatta sin ideal hastighet och sen komma så nära den som möjligt. Man fick inte använda gps eller klocka.
Det blev Birgit som kom närmast sin ideal hastighet.. (grattis)
Själv red jag på 12.2 och hade angett 12.9 så det va rätt bra ändå.. Jag lånade Alexandras Barrax.

Sen idag så va det dressyr tävling som gällde. Klockan sju ringde klockan och vi gick upp för att äta frukost för att sen åka och hämta transporten och sen hästen och sen bar det av till CRK (Christinehamns ridklubb).
Jag tyckte att det gick bra.. han skötte sig och fick fram en fin galopp och det va det jag strävade efter. Han snubblade på ett ställe.. sen hade han lite loj trav.. men han är rätt skumpig så jag höll nog in honom en del också. Svårt att sitta ner när det går för fort. Men jag mindes hela programmet :D
Alexanadra va med mig som medhjälpare och Tobbe kom ut och tittade :D Han filmade även lite med mobilen.. lte dålig kvalite men man såg ändå lite hur det såg ut :D Kul att se sig själv rida :D

Återkommer med bilder från spanien och kanske några från dressyr tävlingen.. får se vad jag hittar.. :D


RSS 2.0