Sista natten...

Sista natten i lägenheten idag.. lite smått sorgligt.. har trivits bra i lägenheten.. lagom stor och fin.. men det ska ändå bli skönt att flytta till ett hus där vi får renovera och greja så mycket vi vill.. Längtar efter vårat renoverade kök när det är färdigt.. kommer bli hur fint som hellst. Va med och la golvet i köket.. hur snyggt som hellst blev det.. grått klinker. Imorgon kommer alla vitvaror som vi köpt.. sen är det vara all el som ska dras och sen vattnet som ska fixas så det kommer upp i blandaren och sen ut ur kranen.. sen är det också köksön som ska byggas men den är så gott som klar.. för skåpen finns och bänkskivan.. de ska bara skruvas ihop och sättas ben på.. rundas lite i hörnen och stylas till :D

Imorgon bär flytt lasset av till huset.. sen söndag blir det städ dag.. usch flytt städa är aldrig kul. Och absolute inte toalett och kök.. köket är värst.

Igår red jag 17 km på Star med en snitt hastighet på13 km/h.. Han känns så fräsch nu.. känns hur bra som hellst.. om han bara kunde sluta upp med att fjanta sig så i skogen.. skygga för stenar, vajande grässtrån och snödrivor..
Ska försöka hinna rida imorgon och på söndag men det beror på hur vi hinner med allt med flytten. Känns som om det går i första hand just denna helgen i alla fall..

På torsdag ska jag och Star rida lektion för Maria klockan 11:00 Ska bli skönt att rida för någon igen.. har bara ridit för intruktör en gång på star och det va längesen.. då när jag red för Marine. Man blir ju alltid lite hemmablind när man rider sin egen häst och inte ser det från backen själv.. men att ha nån då som ser vad man gör och vad man ska göra är hur bra som hellst.. det kan man leva på ett tag :D

Sitter och kollat på XxX på tv.. rätt bra även om det är massa pang pang.. :D brukar inte gilla såna filmer.. men denna är rätt spännande.

Nej nu ska jag kolla vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0