Snart helg

Ja om ca 30min tar jag helg. Ska bli så skönt. Ska ta mig hem, åka till stallet, rida lite, sen hem och klippa Carina och efter det så är det full rulle med att hjälpa Sara o David att flytta in i deras nya lägenhet. BÄRA BÄRA BÄRA..

Imorgon lördag ska jag med Minna och familj till sydnärkeritten. Kul att komma iväg :). Det enda jag inte ser framemot är att behöva gå upp tidigt imorgon bitti. hehe.. men slipper ju köra bil i alla fall.

På kvällen imorgon kommer Malin och Sandra in och partar lite. Ska samtidigt vara hundvakt till mammis hundar plus syrrans. Så 5 små kräk i olika storlekar och former blir det. Ojojoj. Men syrran kommer hem på söndagen och tar över hundvaktandet.

Funderar lite på att kanske hitta nån bra och prisvärd tränare att rida lite dressyr för på Asterix. Skulle vara hur kul som helst. Han börjar bli så himla duktig och blir bara smidigare och smidigare för varje gång. Han blir också mer och mer possitiv och verkar gilla det mer och mer. Han har varit så omusklad innan så hans tycke om dressyren stiger i samma takt som musklerna sätter sig och formar hans, förut så beniga kropp. Han börjar bli skit fin. Rumpan är inte alls lika kanting som innan och bogen har med fått en finare rundare form. Halsen och nacken börjar också att. Nej nu ska jag ge mig. Ska fixa det sista innan det bär av hemåt igen. Måste leta fram mina regnkläder med inför imorgon. För det är ju så, har man inte med sig regn kläder så kommer GARANTERAT att regna. Men har man med sig regn kläder så är sannolikheten att det inte regnar större :D. Så regnkläderna åker med, även om det är strålande sol och 20 grader på morgonen när vi åker.

Ha en bra dag och njut av fredag och helg.
//SaraJag och Star på sydnärke 2009


LONG TIME NO SEE

Ja det va ju rätt längesen man skrev här sist. Typ en sådär 4-5 månader sen. Massor har hänt sedan dess. Men kommer inte gå in så mycket på det eftersom de flesta jag känner ändå vet vad som hänt. Men flytt, hästar, jobb etc etc. Tänkte försöka än en gång att ta upp det här med bloggandet. Men denna gång kommer det inte bli så mycket som har med hästar att göra. Fast helt "hästlöst" kommer det inte att bli eftersom jag rider 5 st underbara små hästar. Eller små och små. Den "minsta" är 165. De andra ligger runt 170 och högre. Så ni kan tänka er vad jag tycker om storleken på araberna nu.. Känns som små ponnysar ju :D Tänk vad vane människa man är. Jag vet när Manillo kom till mig, då tyckte jag att han va gigantisk. Idag tycker jag han är ganska liten.. hehe.
**
Men bloggen kommer handla mest om träning, kost och livet i största allmänhet. Dock inget FÖR privat. Har som sagt börjat tänka mycket på vad jag äter. Särskilt sen jag upptäckte att jag va gluten intolerant. Men också för att jag vill äta nyttigt och helt enkelt gå ner lite i vikt. Tränar en massa, men har dock legat på latsidan ett par veckor. Har varit mest sporadisk träning under kanske en tre veckors period. Känner att man börjar gå ner sig lite nu och inte vara lika "fast" som man va innan. Inte för att jag va super tränad då heller, men mer fast än nu i alla fall. Så imorgon börjar kosten igen och träningen. Ska börja med att springa en del och göra lite små övningar hemma, eftersom jag jobbar kväll denna veckan så hinner jag inte riktigt med gymmet. Vill inte känna mig stressad när jag är där. Men nästa vecka när jag går dag igen ska jag i alla fall försöka komma iväg nån dag. Känner att ryggen behöver få sig en omgång. Har en ganska svag rygg och axlar. Får lätt ont om jag inte tränar den och håller efter. Vilket så nu är fallet. Så för ett par veckor sen hade jag så ont att jag knappt kunde röra mig.. HUA. Det va hemskt. Så nu måste jag ta mig i kragen och fixa till det eftersom jag vet att det blir såå himla mycket bättre.
***
Ska ju bli mammi med :). Till två små kissebäbisar. Om 5 veckor för att vara såndär exakt.. Längtar efter de små sötnosarna. Lägger med en bild på dom också. Här är de endast 3v gamla.
***
Nej nu blir det sussa så jag kommer upp imorgon.. Ska rida Lucille. Stallets galning på närmare 180cm. Hon är inte bara hög, hon är stor i allt. Plus ett riktigt busfrö. Man är inte sååå kaxig när en sån stor en börjar studsa omkring. Sitter man på¨, ok. Men stå bredvid är inte lika lätt :) haha.. Men hon är duktig när hon lägger den sidan till hehe.
Godnatt godnatt

RSS 2.0