Star är hemma..

Star kom äntligen hem idag. Har saknat honom massor. Särkillt nu på slutet. Men det har också varit väldigt kul att få prova på Djinah under denna månad. Jag håller med det Irene sa när hon va här. "Att det är skönt att få hem sin häst, men det är också lite sorgligt eftersom jag tycker om din häst."
Det är lite kluvna känslor, men det är ändå skönt att komma tillbaka till det "normala" igen.. Jag känner ju Star utan och innan.
Imorgon kommer jag att lägga ner lite mer tid att mysa med han. Hann inte det idag eftersom Irene kom strax efter ett och jag började jobba klockan två. Så det blev en liten snabbis där. Star fick komma ut till Loppan så dom fick hälsa på varann.

Vill också skänka en tanke till fam. Friederich som förlorade sin älskade ponny Fazette natten mellan tisdag och onsdag. Hon har varit deras ponny länge och har gått MÅNGA mil på distans banorna tillsammans med Liselott.

Nu ska jag kolla färdigt på let´s dance.

Kram på er 

ÄNNU mer snö

Ja idag så kommer det ner ÄNNU mer snö. Verkar aldrig ge sig. Börjar undra om snön kommer hinna att smälta bort över huvudtaget i sommar..
Fick reda på av en kund idag att de har forslat bort massa snö från gatorna och lagt ute på körplan, där vi ska ha A9 ritten, och att de ska köra dit en stor hög med ÄNNU mer sten och grus. Hmm ska nog underrätta fam. Söderström så de vet om vad komunen har för planer.. om dom inte redan vet om dem.
Jag menar.. en STOR hög till med sten där.. när vi ska ha en sån stor tävling är ju kanske inte så smart.. det kommer ju komma rätt mycket hästar.

Saknar Star massor när man vet att man ska få tillbaka honom. Men den dumma snön gör så att det aldrig blir av. För så fort vi börjar prata om att hon ska komma så börjar det snöa och blåsa.. Märkligt alltså..

På lördag ska jag och några tjejkompisar ut på mastis. Det är nåt slags sommartema där. De serverar paraply drinkar, har badbollar och massa annat som hör sommaren till.. :)
Så hittills är vi 5 tjejer som ska ut.. hoppas på fler, det hade varit hur kul som hellst.. får se vad vi ska vara innan bara.. ivärsta fall får vi klämma ihop oss här hemma hos mig.
Så är du/ni sugna på lite sommar inspiration och fest så är ni hjärtligt välkomna att hänga med oss :) Bara att höra av sig..

Nej nu ska jag försöka hitta på nåt kul av kvällen..

ha de bra..Kram på er.


RSS 2.0