Stockholm city

Idag vaknade vi till klockan som vi ställt på 9.00, Man vill ju inte missa frukosten... :D hehe.. Såå vid halv tio så va vi nere vid frukosten och började ta för sig. Mmmm sååå himla gott.. inget går ju upp mot en hotell frukoset.

Efter frukost så gick vi upp på rummet och gjorde oss iordning för att åka in till stockholm city..
När vi klätt oss och fixat lite så tog vi en taxi och så bar det av..
Väl inne i city blev vi avsläppta utanför NK. Guud vilken häftig julskyltning dom har :D.. Tänkte försöka ta kort men det va smockat med folk så det gick inte. Tyvärr..

Vi sprang omkring en massa och virrade.. det va HUR mycket folk som hellst.. hittade tillslut lite saker som vi köpte.. Fick ett per örhängen, halsband och en klocka av Tobbe i "halvårs persent".. Sen köpte jag själv en skorta, byxor, snoddar, hårnålar, stövlar.. Tänkte jag skulle ta lite kort imorgon och visa vad jag fyndat in :D
Men efter ett par timmars virrande på stan så ville vi tillbaka.. så vi gick och åt och sen tog en taxi hem till hotellet. Det va då jag ångrade mig att jag inte köpte ett par till stövlar som jag hittade.. men då sa vi att vi kunde åka ner en sväng imorgon också..
Idag hann vi med NK, Plattan, gamla stan, slottet.. osv..

När vi kom tillbaka till hotellet va jag så frusen att jag la mig i badkaret i jätte varmt vatten.. det va skönt.. fick tillbaka värmen igen..
Vi har fått ett jätte fint hotell rum.. stort med sjöutsikt, badkar.. Vi ser färgorna som kommer på morgonen.. De är starx utanför fönstret eftersom vi är på scandic i södra kajen..  De lägger till precis utanför vårat fönster..
I alla fall.. när vi kom tillbaka så badade jag och sen låg vi och kollade på tv och tog ijänn oss lite.. erkänner väl att jag sov en stund..

Vid åtta skulle vi ner på stan och äta.. åkte till ett stek hus... Hur gott som hellst..

Och nu är vi hemma och ligger och kollar på tv.. nån thtiller..

Nej nu ska jag  kolla vidare.. :D

Ha de..

Stockholm

Sitter i bilen påväg till stockholm med tobbe och hans goa mamma mia.. Ska bli så otroligt skönt att komma bort en helg, bara vara med tobbe och mysa.. mm..
Ska gå på stan, äta gott och bara roa oss..
Ska bo på hotell scandic hela helgen.. myspys.. HOTELL FRUKOST!!!!

Mamma kommer att ta hand om star denna helgen :D hehe.. fast Camilla sa att hon skulle hålla ett vakande öga på henne så det blir rätt :P Så han inte får för lite mat :P Hehehe..

Syrran va på GeKås igår.. och såklart blev det video samtal bland häst grejorna.. :D
Köpte ett täcke, benskydd (röda) och lite smått och gott till.. :P hehe.. Tänk vad hade man gjort utan syster och video samtal?? :P

Blev klippt igår igen.. :D Blev jätte bra.. nu trivs jag som fisken i vattnet.. det blev inte så mycket kortare utan mer tunnare och mer V klippt bak.. kortare fram liksom... ska försöka ta ett kort under helgen så ni får se hur det blev.. det är för mörkt i bilen för att kunna ta något kort över huvudtaget :D

Nej nu ska jag va social med tobbe så han inte somnar vid ratten :P

Kram på er..


Kissemisse.. Ängel


Hur söt är inte denna bild??


Hopp och skutt

Idag, eller ikväll snarare.. åkte till stallet halv åtta, lika sen som vanligt när jag inte kan slita mig från 2½ men på tvn. Meen tillslut så tog jag mig i kragen och åkte ut. Hade redan bestämt att jag skulle rida så det fanns ingen återvändo.. har inte ridit sen i lördags.. usch på mig..
När jag kom dit möts man alltif av en gnäggande star (han gnäggar jämnt). Kikade in i hans krigsfälts liknande box och insåg att den lilla grisen hade blött ner ALLT spån och då menar jag verkligen ALLT.. Jaha.. det va bara att ställa sig att mocka ur större delen av boxen och ersätta det med en lånad torv bal och min egen spån bal. Snyggt och rent blev det i alla fall.. får se hur länge det tar innan det ser lika dant ut.. han är rätt snabb på att lorta ner så mycket som möjligt.. och får han loss vatten hinken så blir det verkligen blött..

Efter mockningen så borstade jag och gjorde iordning.. Idag va det banan som hägrade..
Väl där nere så red jag runt en stund.. men hade ingen motivation att rida dressyr idag.. sååå jag sneglade lite på hinderstöden utanför banan... hoppade av och plockade fram ett hinder och hoppade upp och satte av mot hindret, i trav..
Star är inte världs bäst på galopp så det blev bara tre hopp i galopp.. annars va det travhopp som gällde.. men det gick jätte bra och han hoppade med god framåtanda. Fast efter en stunds hoppande började han bli trött.. det märktes att han inte orkade ta i lika mycket som i början.. så jag hoppade en sista gång i båda varven och sen plockade ihop och red hem..

Väl tillbaka i stallet insåg jag att klockan va tio i nio.. AHHH.. Grace Anatomy börjar ju nio.. så jag skyndar mig som fan.. släger till alla hästarna kvällen och kastar mig i bilen hem.. kvart över va jag hemma.. kom precis till första reklam avbrottet.. pust.. hoppas såklart jag inte missade en allt för viktig del.. då jag inte hinner se reprisen på söndag eftersom jag ska till stockholm på fredag och åker hem söndag eftermiddag..

I helgen är det mammi som kommer att ta hand om star.. jag och Tobbe ska till stockholm i helgen, ha en riktig myshelg.. bo på hotell, shoppa, ev gå på stockholm horse show, äta god mat.. HOTELL FRUKOST :D bara vara tillsammans.. vi har ett halvår i helgen.. myspys..

Nej nu ska jag gå och lägga mig..
Sov gott
.

Hårförlägning...

Sååå.. igår va det ju dagen som jag skulle göra nåt som jag inte berättat. :p Jag satte i löshår.. har nu alltså tre-fyra dec längre hår.. sååå det är VÄLDIGT långt. Känner mig lite som ett troll.. blir nog att jag klipper bort en del sen.. men vill vänta och vänja mig lite först.. alltid bättre att ha det långt ett tag och sen klippa det.. dumt att köpa ett löshår, klippa det och sen ångra sig.. Såå nu e det då långt i alla fall..
Men det är ändå häftigt hur långt man faktiskt kan få.. bara på ett par ynka timmar.
Hittade ett bra hår hos Gocciani.. som inte va lika dyrt som hos simply natural.. Sååå nu är det upp till bevis hur bra det är och hur bra det sitter :D

Här kommer en bild som jag tog alldeles nyss med webb cameran på min dator..



Erkänn att det måste bort en bit på det för att det ska se bättre ut..??

I sad BURRR it's cold in here.....

Mmm.. just det.. brrr.. det är riktigt kallt idag.. alltså inte många grader kallt, men ändå så pass att det blir rått så kylan tränger sig in i märgen.. Sitter med tre tröjor, varav en är stickad, och bresvid ett element.. det är i alla fall varmt.. så varmt så det bränner i fingrarna när man tar i det.. skööönt :D hehe.
Har precis kommit tillbaka från min lunch tillsammans med min Tobbe.. spagetti och köttfärssås blev det.. gott..
Har kund nu klockan ett.. klipp och färg.. hoppas verkligen denna kund behagar att komma.. annars vet jag inte vad jag gör faktiskt..

Jenny kommer in till sex ikväll ungefär. så innan det måste jag ha hunnit jobba färdigt såklart och varit i stallet.. har egentligen kvällen men gör jag iordning åt star så kanske någon annan i stallet förbarmar sig och ger som innan  de åker hemåt.. men det är inte säkert.. men då är i alla fall allt färdigt och det är bara att ge dom deras mat...

hoppas ni har det varmare än jag ..



Precis innan Tobbe kom och hämtade mig för lunchen.. :P


Denna dag!

Och så kom även denna dag, tisdag den 25 november.. mindre än en månad kvar till julafton.. det är sjukt vad fort det går. Sitter för tillfället på salongen och väntar på min kund som inte verkar behaga att dyka upp.. pust blir så trött på under som inte hör av sig när de inte kan komma, utan skiter i det och bara inte dyker upp.. så får man sitta här utan, med kanske andra kunder som skulle ha viljat komma istället för.. så tänk på det nästa gång ni ska iväg och göra håret hos en frisör och inte kan åka iväg.. RING OCH AVBOKA...Finnt andra som vill ha denna tid istället..

Idag så sker den en kul grej i mitt annars så glamorösa liv (ööh). Vad det kommer att vara kommer jag skriva om imorgon.. :P mohahaha..

Har försökt nu att lägga in lite länkar bredvid här som jag brukar besöka.. men jag fattar noll.. kan verkligen inte hitta vart men lägger in det... tyvärr..

Igår va jag hos Tobbes mormor och permanentade henne och klippte lite.. hon är 90 år och pigg.. Självklart lite små grempor här och var.. but what the heck she's 90 years old.. Hon blev så fin så..

Nej nu ska jag dricka tee och tänka onda tankar om folk som inte avbokar :P hehe.. nja eller kanske inte :D


ha de..

Designen inlagd..

Ja då va min nya blogg design inlad, gjord av Linn Löwes. Jätte fin tycker jag.. tack tack..

Sitter på jobbet och har precis hämtat ett paket på posten.. tänker inte berätta vad jag har fått, det får ni se imorgon eller onsdag, beroende på när Jenny kan hjälpa mig att fixa det.. :D

Nyfiken?? Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.. :D mohahaha..

Royal Star

Några bilder från igår som jag tog till tjejen som skulle fixa min blogg :D
Orkade inte lägga in fler... tar sån tid..





Blogg design

Idag ska jag skicka bilderna som jag tog igår till tjejen som ska göra en helt ny blogg design åt mig. Ska bli så kul att få den lite uppfiffad. Så jag va fotograf på hög nivå igår :D med mammas digitalkamera. :D Ska dit nu snart och se hur dom blev :D Mamma kom ut en sväng och tog några på mig och star tillsammans. Vet inte om dom blev så bra då han inte ALLS hade någon lust att vara med. Han stod och hängde med huvudet med flyplansöron, eller så tittade han åt ett helt annat håll.. :D allt för att inte titta på mamma som försökte så gott hon kunde för att få hans uppmärksamhet.. Men han verkade inte tycka om att vara med., för annars brukar det va ganska lätt att få hans uppmärksamhet om man ropar på han eller prasslar i fickan. Men inte när en kamera är i närheten.. men när jag tog innan ridturen så kom det lyckligtvis en häst på vägen och den va spännande så han lyfte huvudet och spetsade öronen :D

Såååå jag väntar med spänning om hur bloggen kommer se ut.

Ha de.

Youtube

satt på youtube och kollade runt lite.. fan vad mycket kul man hittar alltså..
Ser att många lägger in det i bloggen.. men har inte alls fattat hur man gör.. någon som vet och vill dela med sig av kunskapen..??

Ha de

Blev inte av

Skulle ju som sagt ridit dressyr idag, men vågade inte rida pga halkan..har inte fått broddarna än.. får dom imorgon (fredag).. Blir ett pass då istället.


Dressyrpass ikväll

Ikväll blir det ett dressyrpass för mig och Star. Denna gång tar jag med mig dressyrspöt.. För gud va han är seg på banan.. är ju ridskolehäst i bakrunden och tycker väl inte om att ridas på banan kan jag tänka mig. Men det blir det ändå för lilla gubben... ingen återvändo. Ska försöka lägga ut några kavaletti bommar och ett lågt hinder som vi kan skutta lite över.. Är annars väldigt feg när det gäller just hoppning. Har varit gör tuff men med åren har det inte blivit så mycket hoppning för mig och därför har nu fegheten trätt in. Hmm kanske blir modigare om man sysslar med det ett tag, men jag hatar att bära hinderstöd.. Gud vad jobbigt.. inte nog med att de ska läggas fram och ställas upp, de ska plockas bort efter att man hoppat färdigt och är helt slut. Pust. MEN vad gör man inte för sporten.. jo hoppas inte och bara rider dressyr och distans :D haha.. fast jag ska försöka ta mig i kragen och göra det oftare.. små skutt och kombinationer och kavalettis är bra för musklerna på både mig och hästen.. även balansen..

Ska försöka få tag i kära Maria också så vi får oss en omgång.. Bra att rida för någon.. Har ju inte gjort det på star och det behövs vill jag lova.. Har ju bara ridit Affe fram till nu så det är ju väldigt annolunda...
Men vad ska man vänta sig av en helt annan häst.

Har försökt att vara duktig med att lägga upp träningen i förväg. Så man vet vad man ska göra och vad man har fått gjort.. då blir det liksom inte att man hattar runt..
SÅÅÅ.. nu i november och december blir det mest lugnt med lite lull i skogen i skritt och trav och även några dressyr och hopp pass i paddocken. Mest styrketräning för hans icke existerande muskler just för tillfället. Men de börjar väl sakta men säkert smyga sig på :D haha..

Det där med tävling då.. Hmm har ju inte fått bekräftat än om Star kan vara kvar över sommaren över huvudtaget. Malin trodde inte det skulle vara något problem men man ska ju inte ropa hej förens man får ett konkret svar.
Men blir det tävling i sommar så börjar den självklart med
Hearitten CR 40km
ev. Hökensås ritten T50km
A9-Ritten T 50km
Sydnäkeritten T 50 km
Fornaboda T 50 km

Detta är bara funderingar.. men hea, A9, sydn, forna blir av om allt blir som det ska.. Kanske till och med rider folksam.. Som jag ser nu inte alls går på samma ställen som i år.. Men det märks.. som sagt vill inte planera för mycket om allt går i kras..

I helgen (lördag) ska jag ta en massa bilder på Star till min nya blogg design som en tjej ska hjälpa mig med. Har gett henne fria händer.. men vill ha mer bilder först innan hon börjar..
Har ju bara en massa bilder på Affe och mig.. inte på Star och mej.. På star har jag nått enstaka.. men inget som är hundra bra.. det ska ju bli fint väder på lördag också så det blir perfekt fotoväder.. inte för att jag är världbäst på att fota och Star är inte världens bästa fotomodell heller.. Han har VÄLDIGT svårt att vara still.. särskillt med huvudet.
Men skam den som ger sig.. får helt enkelt plåta tills det blir bra.. kan åka förbi mamma och låna hennes kamera.. bättre att ta med den än mobilen.. haha..

Nej nu blir det fortsättning på arbetet här.. Frisör vettni..

ha det bra

Totalt mörker

Idag efter jobbet åkte jag till Tobbes jobb för att hämta honom för att vi skulle äta.. men han och Patrik skulle vara kvar och jobba ikväll så det blev mc donalds.. hmm inte så gott längre tycker jag inte. Men som sagt man måste ha mat, så det blev en kykling burgare med woffles. De nya woffles är faktiskt goda...

Tog en ridtur på Star idag, i ca 35 min. Va totalt kolsvart ute. Har en rätt bra lampa, men det är ju liksom mörkt ändå.. skrittade och travade bara. Han är ju inte så musklad.. så det är lugn ridning som gäller.
Pulsade honom idag för första gången. Har inte använt pulsmätaren på ett tag, så när jag satte på den visade den 109 slag. Hmm kändes bara inte rätt, då han stod helt still och vilade. Provade igen, och kom på att eftersom jag höll pulsmätaren med fingrarna så kanske min puls också kom med.. så jag aktade på fingrarna och då blev det 34 och det kändes mer rätt..

Red med den och det visade en bra puls. Han pulsade ner snabbt också.. fast red ju inte speciellt hårt så det vore konstigt annars. Fast som sagt alltid kul att hålla koll på vilopulsen och puls efter träning.. bra att veta vad som är normlat för honom...

Idag fick jag igång min dator igen.. det har inte gått att gå ut på internet sen i lördags. Har ringt runt till både tre och HP. Hos tre fick jag ett nytt USB och ett nytt kort (internet USB + kort). Men det funkade inte ändå.. så jag ringde HP (de som gav ut datorn). Den första jag pratade med visste inte alls vad jag skulle göra.. såå jag vägrade ge upp och ringde igen och fick prata med en jätte trevlig gubbe som kunde en massa.. och tillslut så funkade det... YES.. så nu kan jag äntligen lägga ut bilderna på star som jag tog i lördags..

Här kommer dom:



Star och Calle

Släppte ju ihop star med satellit och Calle igår. Idag när jag kom stod satellit ensam i ena änden av hagen och Star och Calle tillsammans i den andra halvan och lekte.. De har mobbad ut Satellit och funnit varandra. Kul för star och för calle. Fast mindre kul för satellit.

Tog bilder igår men mitt bredband gick sönder igår.. jävla skir bredband tycker jag.. inte i täckning och snabbhet men själva usb minnet som bredbandet är gick sönder. Sååå jag mpste in till karlstad och kolla om jag kan få en ny eller om den måste in på lagning.

Igår när jag plockade ut hästarna klämde jag tummen i papaias boxdörr och nu är den jätte ömm och svullen.. ajaj.. undra hur det kommer gå att jobba imorgon.. det märks.

Nu ska jag och träffa tobbe.. har inte träffat honom sen igår kväll.. va hos virre inatt..

ha de...

Saknad

Affe är saknad, men jag vet att han har det bra. Han har fått en hästkompis i hagen nu som det funkar jätte bra med tydligen. Det är han värd. Efter alla hästar som varit dumma vid honom och jagat och bitit honom..

Kommer som sagt ha kvar hans namn som team namn, Team Arabian Flame. Nice eller hur.

Ska ut i stallet nu och rida med Carina och Sussane. Kul med lite sällskap.. ska bara förbi tobbes jobb och äta lite snabbt.

Ska försöka ta lite bilder idag och lägga ut. När det ändå är ljust och  något sådär bar väder..

Ha de.

Longering

Idag så longerade jag Star.. Gick väl sådär.. han gillar inte när man har spöt, men när man bara smackar så går han inte fram ordentligt ändå.. Så snärtar man lite med spöt i luften så blir han lite tokig och bockar och sparkar bakut. Men sen så travade han så fint på.. Fattade väl inte riktigt vitsen med att springa runt runt i en ring runt mig.. :D

Va inne på kaupre.se idag och skulle beställa nya paneler till min sadel då de är alldeles för mjuka och sjunker ihop efter en stunds ridning.. Måste ha ett par som är fastare och hårdare som håller upp sadeln. Men det stod på hemsidan att man skulle ringa för info om pris och vilka man skulle ha.. men när jagh ringde fick jag inget svar.. så får väl ringa imorgon på dagen istället. Jag ringde efter sex, då kanske ingen är där.. om dom har lokal att vara i.
Bättre lycka imorgon får vi hoppas..

Idag inhandlade jag min första julklapp.. börjar tidigt i år. För andra år brukar jag vara ute i sista sekunden. Men inte i år inte..
Har handlat till mamma... kan inte berätta vad, man vet ju aldrig om hon råkar kika in här nån gång innan.. inge kul att avslöja innan vad hon ska få..
Får se hur snabb jag är med resten av mina inhandlingar av julklappar.. :D


Ha de..

ger den en chans

Jag red star igår igen, fast i skogen denna gång.. och det gick jätte bra.. över förväntan faktiskt.. lite hoppig och tittig va han, men det kan bero på att det va mörkt, jag hade lampa och så va det dimmigt, och sen självklart en ny ryttare på ryggen.. testing, testing :D
Men jag tror att det kommer bli bra detta här.. så får jag tid och tänka också vad jag vill ha för nåt sen.. ung häst, äldre häst, sto, valack, hingst.. ?? Det finns mycket att välja mellan..
Känns skönt också att kunna va med och tävla i sommar också, få ett år där man känner av hur distansen är från den ljusa sidan förhoppningsvis.. Kunna ta sig runt på en frisk häst, gå igenom vet.besiktingarna och få godkända mil.
Fast det är klart, star kanske inte alls passar för distansen. Det återstår att se.. men jag känner ingen oro.. han är en lugn och harmonisk häst. Inte hetsig ute, som gör att han tröttar ut sig för fort. Långa steg men ändå mjuka.. Håller ett bra tempo..
Tänkte jag skule börja pulsa honom före och efter ridning från och med nu.. och se hur den ligger till.

Sitter och kollar efter släp på internet.. ett billigt såklart, men bara så man har ett eget.. blir så bökigt varje gång man ska iväg, först leta bil och sen transport. Man ska betala hyra på transporten.. osv..
Bil har oftast mamma eller pappa och det behöver man ju inte betala för.. bara bensin självklart men det får man ju göra på egen bil också.. Men släpet kostar varje gång man lånar, och sen har man levande varelser i den och det kan ju hända att hästen har sönder nåt, och då måste man ju själv stå för det på en gång.. är det ens egen så slipper man ju ersätta det på en gång om man inte vill.. det är ju ens eget.. if you know what i meen..:D
Bil det får vänta lite.. får åka i min skrutt bil ett tag till.

bra att ha en egen transport också så kan man last träna dagligen också..

Ha de

Skillnader

Red star för första gången sen han kom till mig. Han kom viseligen igår men ni fattar vad jag menar..
Tyvärr blåste det så mycket så han skvatt mest till hela tiden. Han är väldigt annolunda än affe va.. Av affe fick man farten gratis, men med star måste man driva väldigt mycket (snackar på banan nu, paddock alltså). Det är ju inget man är van vid så det tar på krafterna en del när man rider, sen har jag inte ridit på 1½ månad så det gör väl sitt också..
Det är såna stora skillnader mellan affe och star.. som malin skrev i sitt första blogg medelande hon skrev :Star och affe är varandras motsatser.. Affe är liten, hetsig och inte så efter tänksam, Star är lugn, och väldigt efter tänksam.
Tror att jag känner så stor skillnad nu är för att affe precis åkt, och att jag inte egentligen red någon annan häst än affe innan.. vane sak liksom..

tänker ge det en chans om jag får ha kvar honom i sommar.. eftersom star inte är malins egen utan han kommer från en turist gård i gränna som malin jobbade på.. får se vad hon som äger honom säger om tävlingen i sommar.

Om det inte blir att han får vara kvar så får jag väl leta vidare.. kanske helt enkelt köper en lite ung häst och tränar upp och sen tävlar om några år.. får se vad som faller mig in..

Ha de bra..

ARABIAN FLAME OX


Sista ridturen med Affe

Idag ska jag ta min sista ridtur med Affe.. förvisso bara i skritt.. men jag måste bara få sitta på honom en sista gång innan han åker.. har varit så uppe i varv sen jag fick beskedet om att hon ville köpa tillbaka honom att jag mest varit glad över att det är hon som köpt honom att jag inte har hunnit mått dåligt över det.. Men nu liksom slog det mig.. jag kommer aldirg mer få sitta på honom.. aldrig mer komma till stallet och mötas av han mullrande välkomnande och glatt spetsade öronen.. lite sorgligt.. men jag vet att han kommer få det bra och det är huvudsaken..
Kommer sakna honom så otroligt mycket..


Halmstad

Det blir inget KM för mig då jag ska köra ner affe till halmstad imorgon.. (lördag). Men känns som om det är viktigare.. Kul och se skolan också som hon går på. Hon går nåt hästgymnasium där nere..

Svar på tal:
Jag vet att en häst inte behöver vara bättre bara för att den är dyrare.. men man har lite mer spelrum om man kan tänka sig att betala mer.. Jag köpte Affe för 30.000 och de flesta hästar som är något att ha kostar där omkring eller dyrare.. För är de billigare så är de antingen inte inridna eller så är det något annat..
Jag får inte 30000 för affe nu.. det är det jag också menar med att spara pengar.. och köpa en "dyrare" häst.
Är väl medveten om att det är träningen som gäller.. men det är ju viktigt också att den är hel på insidan.

Ger lite uppdatering imorgon om hur det gick med resan..

Ha de..


Affe Såld

Affe är nu såld tillbaka till sin förra ägare. Känns ändå skönt att veta vart han hamnar och att han blir behandlad på ett bra sätt. Kommer saknar min lilla goding. Men huvudsaken är att han kommer att få det bra. Det är han värd. Kommer bli jobbigt som fan när han åker. Så nu ska jag spara pengar och leta häst, men kommer ha malins star en tid först och träna och tävla honom. Sen nästa år efter sommaren köper jag en ny, lite dyrare häst. Ha det och syns på KM.

ÄNTLIGEN

Äntligen så har sakerna fram zolitzas.com kommit. Det tog VÄLDIGT lång tid vill jag lova. Beställde dom några veckor innan fornaboda och det börjar ju bli ett tag sen nu. Men nu är det i alla fall här, två par benskydd och två par boots och ett till rött träns. Va så billigt för de hade rea så jag slängde med det också eftersom de hade det hemma. 129 kr för ett sånt distans träns är billigt. Va visserligen storlek full på det men det går att förminska det väldigt mycket annars får jag ge bort det till någon eller sälja det. :) sitter för tillfället hemma och funderar på vad jag ska göra denna halloween kväll? Har tre alternativ. 1. Åka till Tobbes jobb och bada tunna och dricka. 2. Åka till kga till malin och virre som ska ut. 3. Åka till min syster i bjurstjärn för hon har fest. Alexandra sitter i storfors och vill också hitta på något. Så kanske blir kga för både henne och mig. Får se. Har inte bestämt mig riktigt än. Får inte tag på Tobbe heller.

RSS 2.0