Flät-teknik och dressyr

Det händer inte ofta att jag skriver här. Men plötsligt så händer det ;). Det har hänt ganska mycket den senaste tiden. Star har kommit hem som alla redan vet, han står ju hemma hos Carro Pont och alla hennes hästar. Han trivs som fisken i vattnet och är kungen i hagen. hehe. Går tillsammans med en gamleman och tycker det är skit kul att få "bestämma" lite :D. Han är i alla fall i sitt esse och faktiskt rätt het när vi rider. Malin hade full skå att hålla sig kvar första ridturen vi tog. Inte för att han dummade sig utan för att han flöööög fram. Dansade fram är väl mer ett korrekt ord. Det bästa med Star är att även om han är på det "dans" humöret så är han inte omöjlig att hålla eller gör massa konster. Bara flyger fram på lätta steg. Sådär fint som man vill att han ska springa jämnt :D.
--------
Syrran va med ut i torsdags och red och hon blev JÄTTE kär i star hagkompis "Killen". Tjatade hela eftermiddagen om att jag skulle fråga Carro om hon fick rida honom nån gång. Min syster älskar den sortens hästar. Större och grövre hästar. Hellst arbetshästar. :)
-----------
Kicki messade mig i mitten av veckan och ville ha lite styling tips inför helgens distanstävling. Och nu är det inte kicki som vill styla sig själv utan hon ville ha styling tips till Bellis. Försökte skicka lite tips i ord men det är svårt att förklara i ord. Så jag lovade att spela in en film där jag visade hur jag menade istället.
Sagt och gjort så fick Najje agera modell och syrran kamera man (eller kanske kamera kvinna?!). Resultatet blev väl en lite flummig film men man ser vad jag gör och vad jag menar. Men framför allt va Kicki nöjd. :) Det va det som va meningen med det hela.
l
Har ridit dressyr på Najje för första gången i torsdags. Gick väl sådär. Men det beror helt och håller på de gigantiska vattenpölarna i paddocken. De va som mindre insjöar. Och Najje uppskattade dom inte alls. Men det lilla som va torrt gick det betydligt bättre på. Får hoppas att det hinner torka upp till nästa gång. Så det blir lite lättare att rida ordentligt. Annars får vi försöka oss på nåt ridhus nån dag istället :).
------------
Igår va jag hemma hos Sara tillsammans med Lina och Carro. Hade en girlsnight med massa vin, ost och kex. Hur trevligt som hellst. Vi fick tillslut slita oss framåt halv tre snåret för att stackars Sara skulle upp och jobba dagen efter i karlskoga. Så hon fick självklart låna räsertwingon för att slippa gå upp flera timmar i förväg för att åka buss. Men trevligt hade vi ;).
-----------
Är precis hemkommen från mamma. Har varit ute på promenad med hundarna. DET uppskattar de verkligen. Det är så kul att se hur glada de blir när man kommer, och att de faktiskt VET att jag oftast brukar gå med dom när jag kommer. Man ser de förväntansfulla blickarna stirra ner en. Haha. riktiga glysögon. höhö.
-----------
Ikväll blir det kristinateatern. Minns inte vad han hette som skulle vara där. Men det blir nog trevligt det med :D
Kram på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0