Dominiqe Tzar

Ja livet utan egen häst är upp och ner beroende på vilken dag det är. Vissa dagar saknar jag det som tusan medans andra dagar är det ganska skönt. Jag saknar självklart star massor men jag vet att han har det bra och det gör det inte alls lika jobbigt.
Vissa dagar får jag panik och vill ha en häst nu nu nu. Det gick så långt att jag häromdagen letade förbrillt efter en foder häst. Men man måste inse sina begärnsningar ibland. Fast visst det är ju jätte lockande.

Men har överlagt lite med min vän Madde och jag ska börja rida Nicke igen. Eller ja, Dominiqe Tzar som han heter egentligen. :). Det är ju han som jag har varit med och ridit in. En väldigt go mellan stor häst med ett gigantiskt hjärta, och i nuläget även en ganska stor mage :). Han är nog en av världens snällaste treåringar skulle jag nog vilja påstå. Så i nuläget så blir det i alla fall minst varje helg som jag kommer att åka dit. I alla fall de dagar jag jobbar såpass läge att jag inte hinner hem medans det är ljust. Men vad madde trodde så skulle det nog med eventuellt lösa sig :) Hihi. Den som lever får se..

Rider ju super fina Picasso med. När jag hinner. Det är så synd att det är så långt dit bara annars hade jag kunnat åka oftare. Men man kan ju inte få allt här i världen. Tyvärr.

Malin har tagit över medrytteriet med Najje efter mig och de verkar trivas ihop. Najje är en sån häst som Malin vill ha. En stor häst i litet format med massa motor och personlighet. Sen att han är en sötröv gör ju saken bara ännu bättre :D.

I helgen fyller Malin hela 25år. :D Då kan hon längre inte skryta om att hon är "under 25" längre. :D Välkommen till klubben gamling. höhö.

På söndag ska jag äntligen få se min älskade Breaking Dawn del 1. Åh vad jag längtar. Är ledig fredag så ska ha Twilight maraton så jag har sett alla filmerna innan jag ser bion. Men ska hinna med Nickepicke med så får se hur många jag hinner se på fredag :D Kanske rent av får börja imorgon.

Nej nu ska jag äta, håller på att svälta ihjäl.
KramNicke i somras


Ny bild på Nicke efter tömmkörning


Nicke på sin första hoppträning


Nicke och hans bror Curre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0