Nytt liv

I lördags förra veckan så åkte Star med Petra Sand till småland, där han kommer att få bo en tid framöver. Allt känns verkligen jätte bra. Visst va det lite vemodigt ibörjan. Men nu börjar det kännas mer och mer att jag har gjort rätt. Det är lite märkligt att inte åka till stallet varje dag. Men jag börjar vänja mig. Håller på att kolla lite efter medryttar-/sköthäst att rida lite. Hittade ju en i valåsen men den stackaren är skadad just nu så vi får se hur det blir framöver. Han va i alla fall en häst som jag tyckte va skit kul att rida. Han har ont i bakhovarna. Så han går just nu på madicin. Håller tummarna för både honom och jossan att han blir helt frisk.
Ska ev börja rida en ung häst som heter Ronja som befinner sig i stallet där jag hade Star förut, i kristinehamn. Får se hur det går. Hon är fyra.
***
Hur som hellst så ska jag börja ett nytt liv. Försöka. Mer motion och nyttigare mat. Har funderat på GI. Så jag har beställt en bok om det. Så vi får se hur det går med det. Är det för krångligt så kommer jag nog att tröttna. Men jag vet att jag kommer få en massa hjälp och pepp från min söta pojkvän. Han är duktig på det här med mat och framför allt med träning. Han är i alla fall tusen ggr bättre än mig. Och han har mer jävlar anamma än mig så det är bra. :)
***
Ser framemot att få min kropp mer trimmad. Har alltid varit grymt smal förut. Jag har alltid kunnat äta vad jag vill utan att ha gått upp ett gram i vikt. Fram till jag fyllde 25. DÅ började det att gå utför. Såhär mycket jag väger nu har jag aldrig vägt. Det va en sväng jag vägde nåt kilo mer men det va under den tiden jag va arbetslös och åt ingenting annat än vofflor och mc donalds. Men gick ner det så fort jag började jobba igen och fick regelbundna mat tider. Det bara rasade av mig. Men inte nu längre. Nu får man kämpa för att ens gå ner ett ynka kilo.
Jag säger inte att jag är tjock. För det är jag inte. Jag vill bara bli mer fastare. Plattare. Har en del "häng" på magen som jag vill bli av med.
***
Sååå vi får se hur det artar sig.. Tänkte jag skulle försöka dokumentera så mycket som möjligt. Ta kort hela tiden så att jag själv får se resultatets gång. Som en sporre liksom. Det är alltid svårt att se skillnad i spegeln. Men ser man "före" och "efter" kort så ser man ju skillnaden genom att jämnföra. Det behöver jag. Annars ger jag lätt upp när jag inte ser att nåt händer.
***
Jag och Malin har i alla fall börjat med att köpa oss varsit par EasyTone skor. :) Alltis en början..
ha de bra.
//Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0