Tur

Ja kan ni tänka er.. denna gången hade jag tur. Min telefon kom faktiskt idag. Det va ju inte vad jag hade väntat mig. Trodde den skulle komma först nästa vecka :D Så nu har jag hela helgen att pilla och greja med min ny iphone :D Den är ju bara FÖR snygg. Hoppas den är lika bra som den är snygg.
Sitter just ni och laddar ner iTunes för att kunna få igång telefonen över huvudtaget :) inte bara inte det här. Teknikens under alltså..
Just för tillfället går det varken att ringa eller messa mig eftersom jag fick ett nytt simkort som jag råkade aktiver direkt så min andra mobil slutade att fungera eftersom simkortet blev inaktivt. Men men jag har ju datorn. Min nya kommer ju snart igång och då får jag messa ikapp. :) Jag har en del som jag ska skicka till. Som verkligen ville att jag skulle höra av mig när den är igång. Så jag kommer vara rätt upptagen ikväll/natt av att pilla och gejja med min mobbe :D
Nej nu ska jag fixa och dona lite så att tiden går snabbare. Att ha mobilt bredband och ladda ner ett program på 71,5 MB går inte direkt snabbt. En hel timme skulle det ta.. Det har gått lite mer än 1/3 nu. Biter på naglarna för att det går så sakta.. Funderar på att dra på en film bara för att ha nåt att göra. :D Men det va en del bra program på tv också. ABSLOUT INTE IDOL. Kollar på smallwille. Inte för att det är så JÄTTE bra program men det är bättre än idol i alla fall.
Imorgon så ska jag hoppa lite med Staris. Måste ju fortsätta träna till nästa helg och helgen därpå. Till helgen (nästa alltså) så är det liten hopptävling i stallet. Och helgen efter det är det lokal hoppning i kga som vi ska på. Måste bara hitta en bil att dra med så jag överhuvudtaget får dit hästkraken :D
Nej ha det bra så länge.. kommer säkert skirva igen om hur det går med den nya :D
Kram

Kommentarer
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Är du tävlingsintresserad?Jag har igång massa tävlingar nu

& det kommer in nya titt som tätt.Lottar bl.a ut Britney Spears nya parfym!Var gärna med och tävla =)

--> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlÄr du int intresserad så ber jag så hemskt mycket om ursäkt..

Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2010-10-24 @ 14:59:30
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0