Hökensås

Igår klockan 05.00 bar det av till hjo med bilen packad och transport och häst bakom bilen till Hökensås sitten..
Vi (jag och Star) skulle starta T50. Vi kom dit halv åtta och packade upp allt som skulle packas upp. Sen anmälde jag mig och halv nio började för besiktningen. Vi gick igenom utan anmärkningar.
Starten gick halv elva. Första slingan va 23 km och jag red tillsammans med Alexandra och Barrax. Hästarna va väldigt pigga och heta i början men sen när täten hade försvunnit så lugnade de sig. Vädret va väldigt växlande ena stunden va det solsken och klar blå himel, medans det 10 minuter senare kunde spöregna och himlen va bly grå och sen tio minuter senare va det sol och klar blå himel igen.. Det blåste konstant så det berodde väl på det antar jag. Men det va lite svårt att välja kläder.. för när det regande så blåste det kallt och när solen sken så blåste det ljummet. Och när man rider blir det rätt varmt om det är varmt ute.

Tillbaka på tävlingsplatsen så gick star igenom grinden fläckfritt. Vi fick våran 30 minuters vila och sen bar det av ut på sista slinga på 18 km.
Då drack star äntligen vid hinkställena.. och han drack rätt mycket också. Så duktig så :D

Väl i mål och i slutbesikningen så klarade vi oss igenom där också utan anmärkningar.. ÄNTLIGEN.. efter all nedgång med Affe förra året va det skönt att få tummen upp att man klarat det. Vilken känsla :D.

Vi packade och åkte hemåt. Ska alldeles snart ut i stallet och plocka ur alla grejer ur bilen.. för det orkade vi inte igår.. efter att bara sovit knappt fyra timmar den natten och sen ridit och åkt bil hela dagen är man inte så kaxig när man kommer hem. Så det blev lite mat och dusch och sen raka vägen isäng.

Ska förbi mamma senare och ladda ner bilderna vi tog.. återkommer senare med dom :D

Kram på er och grattis till alla godkända..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Va kul:) grattis

2009-05-11 @ 18:50:55
URL: http://saraemiliahansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0