Sällskap

Igår fick vi sällskap av Benson och Tage. Malin och hennes kille va det som red och frågade om vi ville med dom ut och rida lite.. Alltid kul med lite sällskap. Bra träning för hetsbullen affe med. Eftersom han har stått är han eld och lågor när han får komma ut... Öronen JÄTTE spetsade frammåt och världens skritt.. Traven är inte att tala om.. Han älskar verkligen att springa den mannen. :D
Men han verkade i alla fall tycka det va trevligt med lite sällskap. Inte så ofta vi får det. Så fort folk hör att man tränar distans tror dom att man rider långt fort och länge.. Men det är ju inte precis sant. Visst man kan ju rida lite längre då och då.. Men man kan ju faktiskt rida i deras tempo också :D Det går faktiskt :P hehe.. Det är alltid bra träning att rida tillsammans med andra hästar.

Western sadeln jag lånade hem för att prova passade tyvärr inte. Den klämde fram på båda sidor om manken. Sen så fick jag även berättat för mig att man får passa sig med hur långa de är. Så de inte ligger och trycker alldeles för långt bak. Så det blev bara två ridturer (väldigt korta) i den sadeln.

Ikväll blir det lite lull lull i skogen igen.. Tränar upp benet igen SAKTA men säkert. :P

Ha de..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0