dressyr bilder

Idag så tog vi tag i det här med att ta lite kort och filma när jag red lite dressyr för petra.. Det va hennes snälla mamma som tog sig tid och tog massa kort och filmade en snutt.
Idag gick det mycket bättre än det har gjort de andra gångerna.. Så det känns verkligen som om vi faktiskt gör framsteg. :) Kul.. Det känns inte alls lika hopplöst längre..
Här kommer det några bilder från idag i alla fall :)
















Kommentarer
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: Hej tjejen! : ) Chihuahuor orkar faktiskt mer än vad man tror, igår exempelvis var vi ute och gick över 1 timme i relativt rask takt och vi hade lätt kunnat dubbla det : ) När vi var en heldag i Stockholm i somras(säkert 6-7 timmar) så gick dom runt i stan utan problem hela tiden.



Dom är ganska envisa hundar, skälliga, vilket är ganska svårt att jobba bort. Mina skäller såklart inte hela tiden, men ofta när vi möter andra hundar eller om det ringer på dörren. Jag har försökt och försöker fortfarande jobba bort det, men det är sjukt svårt. Aggressiva är dom aboslut inte, keliga knähundar som älskar närhet : )



Finner sig väldigt bra i att vara hemma en dag med korta kisspromenader (om de är dåligt välder eller om jag är sjuk), men orkar ändå med längre promenader : )



Kram

2010-04-13 @ 10:51:37
URL: http://lindablom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0