Affe och Barrax

Va ju som sagt i storfors igår och red tillsammans med Alexandra och Barrax. Liten utflykt för mig och Affe, nyttigt och bra träning. Vi red 13 km ca. I lagom tempo. Tobbe och Stoffen va med och hinkade så snällt. Måste ju träna på att man faktiskt möter folk i skogen som ger en vatten och konstigt nog häller vatten över en.. Affe har haft ganska svårt att accepterat det.. men det blir bara bättre och bättre faktiskt. Han ser fortfarande väldigt skeptisk ut, men han står still nu och låter en hälla på han. Förut som sprang han undan, eller snarare hoppade undan. Han gjorde ju det på A9-ritten så jag trillade av :D hehe. Hade inte fötterna i stigbyglarna då..

Efter ridturen så åkte vi och badade. Skönt som fan va det. Sen tillbaka, lastade och åkte hem. Va hemma runt halv elva.

Ikväll blir det dressyr träning. Den blev flyttad från fem till kvart i sex.
Hoppas det går vägen och att hon kan komma med många tips och råd.

MVH

Kommentarer
Postat av: Lilian

Hej,

Blev så nyfiken på din häst Arabian Flame. Kan det vara så att jag har pappan Zemindar, som idag är 18 år och nyss startad på distansen. Heter din hästs pappa Zemindar? De är väldigt lika på bilderna, med bläs och allt.

Skulle vara jättekul om du hörde av dig.

Hälsn Lilian

2008-08-04 @ 14:10:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0